Bílá Opava 2014

"Bila Opava 2014 - 15. ročník, jednotlivci a 3-členná družstva v šermu fleretem.

V sobotu soutěžily kategorie mladšiho žactva, výsledky jsou na linku:
V mladších žackách jsme měli nadějnou a šikovnou šermiřku Sáru Hasíkovou, která skončila na 3.mistě, jeji sestra Elenka, věkem ještě mini začka, skončila na místě 9. Družstvo naše Opavanky sestavily smíšené s Karolinkou Neshodovou z Ostravy. Prohrávaly velice těsně, nakonec skončily až čtvrté.
Naši mladší žáci teprve začínají sbírat počáteční cenné zkušenosti, tak těm se moc nedařilo.
Krásna byla soutěž těch nejmenších mini žáků a mini žaček, věkem do 10 let. Šermovala se také 3 členná družstva. Soutěž byla smíšená děvčata i chlapci dohromady a na závěr se dopočítalo výsledné pořadí pro  mini žačky a min žáky zvlášť. Velmi šikovná byla Isabela Sedláková z Bystřice nad Pernšejnem, která v celkovém pořadí nechala kompletně všechny soupeře daleko za sebou, jak je to vidět i ve výsledcích. 
Děti a rodiče se velmi dobře pobavili sportem a těší se již na další závody i do Opavy .Hlavně na soutěž 3člennycý drusžtev, to byl pro ně zážitek.
Foto naleznete na: https://iborna.rajce.net  je  volně k použití  pokud uvedete autora.
Pomocníci děkuji moc, byli jste skvělí, tentokrát připrava  planšů výborná, asi protože jsme začali pokládání již pátek v 17:30 a  ten závěr s balením planšů super, vyprázdnění tělocvičny, samostatné naložení do auta, vyložení v tělocvičně, skvělá spolupráce, tak bych si to představoval vždy a i rozhodčích jsme měli akorát, to bylo také velké plus i když alespoň ještě jeden, domácí, rozhodčí by se určitě ještě hodil.
Napsal : Ivo